Look by Linn

Grattis Henrik & Madelene Jeppsson

Den 19 dec 2009 på Maddes födelsedag vigdes Henrik Jeppsson och Madelene Eriksson i rådhuset i Halmstad. Bröllopsmiddagen hölls hemma hos Henkes mamma Yvonne.

Smekmånad i Thailand


Tack alla ni som gav oss presentkort på TICKET i bröllopspresent, tack vare er så hade vi en underbar semester och ännu ett fint minne för livet.
Den i december gick resan mot Thailand-Krabi och värmen, här hemma i Sverige hade snön börjat falla och inte visste vi att den skulle ligga kvar efter 3 veckor...
Vi hade stationerat oss i Ao nang, Krabi där vi firade julafton sedan åkte vi vidare till PhiPhi och Patong och nyårsafton firade vi in åter tillbaks i Ao Nang.
I 40 graders värme och sol svullnade dock mina fötter upp från strl 40 till strl 45, eftersom jag är gravid då i v. 24 fick jag inte ta blodförtunnande utan rekommenderades att röra på fötterna och ha dessa över hjärthöjd, vilket resulterade i att jag fick boka om våra hembiljetter till 1:a klass då jag kunde fälla upp fötterna, så 2 veckors värk resulterade i nått gott iallefall :). I Ao Nang hade Christofer bokat tid hos en världskänd tatuerade och gjorde en grym tatuering på halva ryggen till min stora lycka.
I Patong shoppade vi loss, 1:a inköpet till vår son blev en stor mysig filt med blå text, från Dior i 100% kopia. Nu lutar det åt att tilltallsnamnet blir Lucas och inte Simon.
Vi tillbringade dagarna med en bra frukost mycket sol och bad, köpte lunch på longtrailer-båtar för ca 15kr, jag tog pedikyr och massage medans Christofer jobbade på beachkroppen på gymmet. Och kvällen njöts av goda middagar på restaurang eller småkök längs vägen.
Efter 18 dagar kändes det bara skönt att återvända till Halmstad, våra katter och -15 grader.

Välkommen Sixten


Den 28 december kom min underbara tärna Sandra och hennes sambo Johans lilla son Sixten.