Look by Linn

Mys i ammningsfotöljen


26 juli





Idag komsolen tillbaks efter ett par dagars frånvaro. Har märkt att Julian mår mycket bättre när det är normaltemp ute och inte tropisk värme..men men jag lyckades ta några charm kort på honom när Julian ligger naken på altanen efter ett bad. I morse var hela familjen uppe på galgberget och gick. Hmm, ang min viktplan känns det som om jag måste gå på berget flera ggr per dag, jag tror att jag kommer gå över min deadline, men jag kommer att lyckas så småningom..

Christofer 31 år





Det är den 17 juli idag och min man fyller år, han önskade sig att jag städade huset och lagade mat .
-Check!
Eftermiddagen tillbringade vi ute i Grötvik på promenad och bad med Jens och Stella, sen blev det mer god mat och lugn kväll hemma. Julian har tidigt visat att han gillar att bada ikväll fick han även duscha och han njöt även av det, vilken badkille han kommer bli.

Julians morfar



Pappa och Marina var på roadtrip i Sverige och sov då över hos oss 2 nätter. Mysigt att grilla tillsammans och höra hur vår katt Zeus skrämmer deras lilla "rottis" Nova. De fick hem sin Nova samma dag som Julian föddes den 19 maj.

14 juni



Kusin Alvin och Madde var på besök. Det är lite svårt att inte vara i solen med Julian, men på altanen har vi satt upp ett parasoll så där brukar han ligga i badbaljan och svalka sig. Att hänga på stranden har han ännu inte sett tjusningen i..men det kommer..han är ju Halmstadbo.

Rossö














Efter bröllopet så åkte jag o Julian med mamma och Sven till Rossö där Christofer mötte upp oss. Vi hade deras båt med oss, så när jag o lillen tog det lugnt på land så njöt min man ute till havs med de andra. Även den dagen då de regnade så tog han kajaken ut en sväng. Utsikten man har på Rossö framkallar ett lugn. Sanna hade med sig sin kissemisse som bara var någon vecka äldre än Julian. På kvällarna så grillade vi och åt tillsammans på klipporna. Nu har vi farit fram och tillbaks så nu stannar vi i Halmstad ett tag. Julian är ju bara 7 veckor och redan varit i Nora 2ggr och på Rossö.
Julians första leende kom den 5 juli.