Look by Linn

Hungrig?!








När jag vände ryggen till så hade han tryckt in hela kanintassen i mun!

Swebus Tur och Retur




2 väskor, bilbarnstol, bärsele och barnvagn..och så en liten Julian..

Hoppgunga




Nu har Julian fått en hoppgunga, tack Håkan och Malin.

Mia min Mia

Min kusin Mia och min Julian

Bryngelson-kusinerna




Alicia 10mån, Johannes 3 år, 7mån och lilla Julian 3 månader

Noramarken















Resan hem gick bra denna gång, kan bero på att förra bussresan spenderades i 30graders värme och en orutinerad mamma. Nu charmade Julian medressenärerna och sov som han gör hemma, sket inte en enda gång?! Då väntade jag bara att han skulle göra det 5 minuter innan vi skulle gå av, men han höll sig.
Fredagen shoppade jag och mamma på Marieberg i nästan 5 timmar och Julian var nöjd i vagnen och sen blev det babybjörnen på sista timmen, perfekt. Insåg att jag behövde köpa lite bodys till honom, köper nu strl 74! Han är 3,5 mån och har strl 74!
Gick över till Jenny och Willian och önskade dem ett gott år i Togo, vill ni göra dem sällskap, gå in på www.gototogo.se.
Sen var det äntligen lördag och Noramarken, nu var det några år sen jag var hemma på den. Christofer är hemma och jobbar, tränar och spelar volley, han har det bra där hemma. Och jag har det bra med lite Nora-nostalgi.
Vi åkte in till kl 10.00 då var det redan fullt med folk, precis som det ska vara. Hade Julian i barnvagnen först, han njöt av all kullersten och tog det ganska bra med all trängsel (jag med). Tanken är ju inte att ha bråttom, utan att gå igenom alla stånden och hoppas att man stöter på gamla vänner och klasskamrater, och släkt som finns kvar i Nora eller återvänt hem över helgen såsom jag. Mamma och jag köpte lite brända mandlar, letade efter Elins Ester som kom bort i 20 minuter, mötte Niclas och familjen vid tivolit och se Johannes åka kaurusell, åt Noraglass, bytte blöjor i vagnen, in till mammas bästa vän Lisa i hennes affär och amma, på med babybjörnen och marknade totalt i 6 timmar. Det gick över förväntan! Både jag och julian somnade kl 6 på kvällen! Nu när han börjar få sina tänder vaknar han ca varanan timme på natten, så tidiga kvällar är behövligt efter långa marknadsdagar. Det är intensiva dagar när man väl är hemma hos mamma.

23 augusti


Julian står i gåstol för 1:a gången och han rullar till magen så fort man lägger honom på rygg.

Jeppsson-kusinerna






Alvin 10mån, Lova 5 år, Inez och Tyra 2 år, 4 mån, Julian 3 mån och Isak 7 år, 7 mån.

Bröllops-Nostalgi inom familjen

















Christian & Emma, Niclas & Linda, Vi, Henke & Madde

Grattis Jenny & Henrik Noord











21 augusti gifte sig då äntligen min vän Jenny och blev fru Noord. Hon var bara så vacker, festen hölls på Heagård med ca 80 gäster. Jag valde att säga några ord:
Jenny,
Den korta tid vi lärt känna varandra, har jag mött en tjej med ett oslagbart skratt både på och untanför jobbet. En vän som jag delat förtroende samtal med och skrämt halvt ihjäl på Liseberg med våra 3:d glasögon, Jenny är väldigt ormrädd, för er som inte visste det. Jag är så tacksam att ha dig som vän.Tack kära Jenny och Henrik för att jag får vara med och dela denna underbara dag med er.
Jag är alldeles för nygift för att ge er goda råd om äktenskapetsdagar.. istället vill jag fira vidare en tradition från Bergslagen.
Ni ska få en låda av mig, denna låda ska ni ta hand om och när ni firar er 5-åriga bröllopsdag, vill jag att ni öppnar den tillsammans. Och vad den kommer att innehålla vet bara era gäster här i kväll. På borden logger rosa lappar, som jag vill att alla gäster skriver på. Det jag vill att ni kära gäster skriver, det är:
#Tips hur man håller kärleken vid liv.
#Hur ser vardagen ut för brudparet om 5år?
#Bästa minnet ni har tillsammans med Jenny eller Henrik.
Lägg sedan lapparna i denna låda, så klistrar jag igen den. Jeny och Henrik denna förvarar jag tills ni kommit hem efter alla bröllopsfestligheter och övernattningar som väntar er nu.
Nu vill jag bara säga -Skål för Jeny och Henrik.