Look by Linn

31 oktober


I morgon är det november, tiden har verkligen gått fort.

Vår son ligger nu och sover klockan är 19.30, våra dagliga rutiner nu när Julian är ca 5,5 månader är ammning endast på natten och mat på dagen:


Han vaknar från 05-06.00 på morgonen, pratar och slår på täcket. jag har då hämtat honom och ammat och vi myser i vår säng alla tillsammans. har jag tur så kan han somna om efter 1 timme ca och sova till halv 8 men det är bara om man har tur, annars får man upptäcka många gryningar. Det är jag och Julian som brukar ta morgon passet, jag tar på mig, medans han ligger kvar med Christofer sen byter jag på honom och sätter på honom kläder, borstar hans tänder och ger honom d-droppar. Sen är det lite lek : han sitter i sin gåstol eller sitter i sin stol med leksaker samtidigt som jag äter frukost och försöker piggna till.


Kl 09.00 så får han frukost/ mellanmål: risgröt blandat med banan eller hemmagjord äppelkräm, efter det brukar han vara trött och får sin förmiddagsvila i sin spjälsäng eller ute i vagnen då vi tar promenaden. Sover då ca 45 minuter.


Kl 12.00 Lunch, vi har bara gjort hemmalagad mat, Christofer är den som fixar maten, bla, torsk/potatis/broccoli el. kyckling/potatis/morötter. Julian äter vad vi än har lagat. Kallt som varmt.

Kl 15.00 mellanmål, oftast en mosad banan.
ca 2-3 timmar efter senaste vilan så tar han sin eftermiddagsvila, i vagnen på romenad eller i sin säng, oftast är det 45 minuter han sover även då, är vi hemma så brukar jag få honom att somna om i min famn om vi är själva och ligger och myser i soffan. Vissa dagar somnar jhan direkt efter lunch och behöver då ytterligare en till vila under dagen.


Kl 18.00 kvällsmat, risgröt blandat med frukt eller bär, kvällsbad, borsta tänderna och läggning. Läggningen är väldigt olika..ibland somnar han efter 15 minuter ibland 2 timmar... Ibland vaknar han efter 1 timme och man får köra läggningsrutinen igen, ibland vaknar han kl 00.00 och är då hungrig. Då hör Christofer honom och hämtar över honom till mig, jag ammar honom och brukar somna om och vakna 2 timmar senare och kommer på att jag ska lägga tillbaks Julian i sin säng tills han vaknar igen vid 05-06.00... och sen börjar det om..

Grattis Nadia och Stefan


Igår kom deras lilla hallowenprinsessa till världen, 3,190kg och 51 lång.

30 oktober






































Dagen i bilder :

Äpplena i trädgården kokade vi till äppelmos.

Besök av Henke, Yvonne, Inez och Alvin.

6 st tänder.

Julians kvällsbad, sitter nu själv och plaskar med händerna.





Regn!












På med regnstället och full mundering på både mig och Julian sen traskade vi ner till babycafeét.

Galgberget

















26 oktober









Sandras och min promenad denna vecka blev visst en hemmakväll istället. Sandra bjöd på the och smoothie, roligt tjejsnack och minnen från förr...

Julian och Julia




Idag var jag och Julian på jobbet och då kom även Maria med sin Julia som är ca 3 veckor äldre än Julian. Tyvärr var min son lite trött så efter han gnällt en stund så somnade han i min famn så det blev inte så mycket lek för deras skull.

Ny kamera






















Men hur svårt ska det va att få till ett fint familjefoto?!