Look by Linn

Mina ängelspeglar

Har flyttat ner till hallen. Loppade dessa ifjol och målade dem. Så söta.


Skickat från min Samsung Mobil

Lerig och sjuk

Blåsten hade avtagit när jag hämtade Julian. Men väldigt lerigt. Gummistövlar är ett måste. Dock har jag blivit genomrisig. Tung i huvet, snorig och ont i kroppen. Så lugn kväll hemma.
Till fika blev det smörgåsar .. Japp, nu äter jag carbs igen. Det är ingen bra kombo (för mig) när jag går ner i vikt men nu äter jag det när jag känner för det. 

Vårt nya sovrum

Helt oretusherat.
Spegeln är svart från början, Ikea. Älskar den men har inte haft uppe den innan. Så nu sover vi mellan killarna. Julian vaknade redan kl 23 igår... Han kröp upp hos oss men snurrade så mkt att vi gick och lade oss i hans säng. Jag vaknade 03.. Gick tillbaks och sov vidare i min. Hörde Colin vakna i morse, men låg kvar.. Klockan var över 07 när jag gick upp. Här snackar vi sovmorgon. Fastän jag varit vaken längre. Gick in till Colin och satte oss på golvet. Sen vaknade Julian. Det känns super att killarna har varsitt rum. 

Skickat från min Samsung Mobil

Colins rum...


Lite pyssel har jag hunnit med idag.
Men det är inte klart...

Målarverkstan är öppen

Storm ute.
Tyckte inte att promenaden till dagis var så farlig, men hem?! Motvind!
Colin tog sin vila och jag plockade fram penseln. Vill få iordning på Colins rum, utan att köpa nått nytt. (vi är inne i ett sparår, loppispriser är godkända köp). 

Julian & Tage

Ledig från dagis, så lite "rastning" behövdes. Bestämde busträff med Tage & Maria på en lekplats. Och killarna gick "bananas"... De badade i vattenpölen.. Bla ... Och hade så kul. Men efter 1timme ute i kylan gick vi hem. Idag var det bara jag o Julian. Christofer hade Colin. Det tog 5min efter vi kom hem så somnade Julian. Kl är nu 17?!...

Nu har vi flyttat... några meter...

Idag efter lunch tog vi tag i hållen"flytta ut i hallen" projekt. Killarna älskade när vi höll på.
Finslipningen är ju kvar.. Men den gör jag helst själv... Bära ut sängarna och flytta runt med möblerna fixade vi idag tillsammans.
Så i natt sover Colin i sitt rum helt själv. Och vi ute i hallen.


Skickat från min Samsung Mobil

Dagens träning

8:15 cxworx i 30min & sen Crosstrainer i 30. Första gången jag prövade passet, gillade jag det inte men nu har jag ändrat mig. Skönt att träna tidigt. Träffade på Christan som körde sitt pass innan jobbet.

Skickat från min Samsung Mobil

Top Model, snösklask & barfotabarn

Ungarna vaknade 06.. så lugn natt inatt. På morgonen är det full rulle, de leker gärna bredvid varandra, helst med samma saker.. phu.. men vi har frtfarande inte satt nån "fördröjning" under kistlocket, så jag sitter med när de leker där. Julian kör mycket trots när det är byta blöja, ta på kläder... Myyysig start på morgonen.
Nu är det riktig "Halmstd-vinter" dvs snöslask! Och så blåser det ..underifrån?!.. Mår mycket bättre idag och tänkte mig först en promenad efter dagislämning.. men traskade hem istället med Clin. Han somnade precis när vi rullafde in på altanen.
Så jag skyndade på att dra på mig träningskläderna och cyklade framför Top Model, på tv3/play
Det är inte så jobbigt att cykla ( vi har ingen jätteavancerad, så inga intervaller här inte) men shit vad svettigt det blir.
Efter jag sett cyklat klart får jag info att denna tjej är från Nora. Heja Malin.
Colin sov i 2 timmar, så jag hann både träna, duscha och äta i fred. Sen var det hans tur.. och han kör samma bordsskick sm vanligt. Sen blev det städning och tvätt. Han är med överallt. Han står gärna/hänger  mot kistan och lådan med leksaker.
När vi hämatde Julian hade snön försvunnit ännu mer.. is, slask och löv.. livsfarlit att gå ute. Tog med Colin in till Julian, som vanligt ville han inte gå hem,-Nej! säger han pch så busar han vidare med kompisar. Hade tom med hans favvleksak, Batman-figuren, men inte ens den lockade honom att följa med. Gick ut med Clin först i vagnen och sen kom en fröken med Julian, tack! Dock protesterade han med både stövlar, jacka och mössa.. fick ner honom i vagnen. Och sen snabbt hem, men jag km inte långt förrän han hade dragit av sig stövlarna.. tog på.. han drog av.. ca +2 ute.. jag lät han vara utan.. Han var glad. En annan tjej på dagis kom tydligen i pjamas i morse..  det kändes rätt skönt för mig. Inte ensam med trotsen..

Jag skiter, Julian säger "mjölk" & Colin kryper på knäna...

Typ det som hänt sen igår kväll.
Killarna somnade tidigt och C gick och lade sig strax efter 21.. Kvar satt jag i soffan. Kände att magen INTE mådde bra. Och mycket riktigt... Från kl 21:30-02:00 gick jag på toa var 20:e minut (varför händer det på natten, när man behöver sova?!). Somnade i soffan 02-04... Sen igång igen, gick upp och lade mig i sängen i 30min. Då vaknar Julian med ett skrik, mardröm... Colin väcks... Men C går upp och tar ner barnen. Får 1timmes sömn och magen känns bättre än i natt. Jag hade sån jädrans värk. Men besökte ändå toan 4ggr i morse. Avbokade fralllunchen hos Martina... Att få Julian upp till dagis var en stor uppoffringar. Kom hem och trodde att jag kunde skotta bort snön. Men efter 15min var kroppen helt slut och magvärken kom igen.
Bara in och mysa ner sig i soffan. Colin tog sin vila och jag tog en telefondate med Martina i stället.
Jag mådde bättre mot em, hämtade Julian då fröken säger att Julian sagt "mjölk". Stolt! Och som vanligt ville han inte följa med hem... Trots trots.. Men hem kom vi. Han somnar i saccosäcken och Colin kryper runt på knäna! Stolt! Sen drar han sig fram på magen helst.. Men han utvecklas så.
Idag kom namnlapparna jag beställt. Den 18/2 börjar han dagisinskolning.
Ingen träning för mig idag, intervallerna i natt säng/toan.. Var ansträngande nog.

Slappar/Svettas

När jag lagt Colin till em-vilan och de stora killarna mös framför brasan, tog jag en svettig träff med Lisa på TK. 30min på Crosstrainer och 15min lätt intervall på bandet. Snabbt, smidigt & svettigt.
Hem igen och bada med Julian medans C gjorde pizza.
Sen bara mys.

Dream Team... 1997

Sandra lade ut denna på Instagram.
Hur ser jag ut?!
Detta var från en uppvisning minns jag. Hade även dessa kläder när vi tävlade. Tyckte DÅ att vi var riktigt snygga. Och så kul vi hade det ihop.
Tack Sandra för en härlig flashbackbild med målade/linjerade läppar, casalltoppen och discodansen.. -97.

I sängen kl 11:00?!

Killarna vaknar alltid senast 06:00. De hade inte varit på fest igår , så upp och hoppa. Bytte av 09:30... Kröp ner i sängen... Och ligger fortfarande här kl 11:00. Christofer tog en promenad med killarna till Lidl. Helt tyst i huset. Sömn, vilken lyx!

Skickat från min Samsung Mobil

Födelsedagsfest hos Ida!

Grattis Ida!
Lockar i håret, några glas bubbel, snacks och tjejsnack. Lördagskvällen spenderades hos Ida, men blev lugn för mig. Då Colin fortfarande är en nattuggla, så kan jag inte lägga mig alltför sent. Fick stjuts av Johanna hem, tack snälla du. Snart blir ni 4 i familjen. Grattis.

Anatomiutbilning/styrkepass med Karin

Lördagsmorgon och inte liiika kallt som igår. Promenerade till o från gymmet. Bokat date med Karin. Hon har uppehåll med styrketräningen.. Var kommer hennes muskler ifrån?! Hon är stark och så korrekt i allt hon gör. Så för mig blev alla övningar mycket jobbigare... Jag gjorde det rätt. Och det känns.
Så nu blir det både styrkepass och löpparrunda med Karin.. Vi ska ju till New York.. Tjejmilen... 2014.

Skickat från min Samsung Mobil

Leggings från Lidl

Shoppade dessa igår, 39kr o Supersköna. Svarta & Blå. Jag älskar att fynda,och jag gillar att kunna handla allt i en butik, kanske inte är den ballaste bruden när det gäller märkeskläder. Men den som spar han har... Eller vad säger man?!..
Skickat från min Samsung Mobil

Fredagshäng hemma...

Busunge!!! Han hämtar denna pall från kontoret och sen bär han in den till köket. Och så når han allt han vill.
Julian gillar vår nya toalett, han går in och låser, sen står han och bankar på dörren och inte kommer ut.. Men det är lätt att låsa upp från utsidan. Men idag nöjde han sig inte med det utan gick in i duschen och vred på, med kläder på.. han är frisk iallefall och piggelin.
Hann med 1 timme på hojjen medans Colin sov och Julian lekte bredvid med lego, pussel, böcker, figurer och alla andra leksaker han har över hela vardagsrumsgolvet.
Lunch; Köttbullar, vitkål, bönor & lingon
Inga problem med hans koncentration! När jag gjorde pedikyr, ville han oxå ha röda naglar. Såklart! Så han höl händerna stillaoch var noga med att det var på alla fingrar.
Fredagsfina!
Dock väääldigt bekymrad när det kom lite på fel ställe, 2 sec han inte kunde vara still, medans det torkade. Men glad då jag fick bort det. Han hoppade vilan idag och somnade 19.15 i sin säng. Man vet aldrig om han tar sin vila eller inte, han leker och rätt som det är sover han i soffan, eller som idag, kör på tills läggning.
Skiiitkallt ute och varmt inne.



Skickat från min Samsung Mobil