Look by Linn

Kärlek

Dessa 2 är mina.
Älskar dem.
Mest när de leker och busar ihop, när jag hör dem skratta,  förklarar saker för varandra. Julian lärde Colin teckenspråk,  var har du lärt dig det Julian? (inte årets mamma)  padden,  123... Och Colin gör efter. Julian är en stor kille. Var med mig och handla igår. Han behöver nya gummistövlar och maxi hade med spindelmannen. Nej inte dem nu mamma..?!  Öh nehe. Han valde ett par blå, men gröna sneakers och keps med turtels. Då blev han.nöjd. Colin fick ett par i spindelmannen.

Halmstad Äventyrsland

Jag tog milen i morse på berget, rena uppvärmningen inför Äventyrslandet efter lunch. Pojkarna bara älskar det. De åkte karuseller,  vissa lite läskiga. Ville åka alla rutschkanor (visade inte de största). Och piratpjäsen föll Julian perfekt. Helt i hans nivå. Att se deras glädje är det bästa som finns.
Det jobbiga var att avsluta,  värst för Julian. Vi får nog jobba lite mer på den biten.
Men idag var det sommar. Sol och värme. Semestern håller på att avslutas och jag har njutit varje dag. Precis en sån semester jag behövde.

Ta hand om tvätten...

Tar alltid lite längre tid när Colin hjälper till.

Älskar dig Julian

Extra extra av allt.
Men att ramla från 3 meters höjd, gör vi inte om, ok?!
Lårkaka och, armen uppriven ser vi men vad som göms därinne.. Stenkoll på vår kille nu i 2 veckor.

17 juli

Som alltid när Christofer fyller år så bjuder Halmstad på fint sommarväder.
Jag började dagen med 5km som gick så lätt. Äntligen,  som jag sprungit de senaste veckorna och tyckt varje steg kännts som bly.
Sen åkte vi till Tylösand. Pojkarna badade i vågorna och åt upp Yvonnes kakor.
Medans Christofer spelade volleyboll så åkte jag med pojkarna till logopeden.
Det går framåt. Colin kör sitt eget teckenspråk och är mer social sen sist. Och Julian pratar mer.
Vi jobbar mycket med Julian nu, hemma har han börjat räkna pengar. Så eftersom det är av intresse så får han 1 krona varje kväll har hjälpt till att städa. Och han städar och plockar upp efter sig direkt när jag säger till.
Colin tappade bort sin krona från igår, då gav Julian en av sina. Omtänksam storebror. Just nu har han 23kr. Han räknar dem varje dag... Typ 10 ggr. Igår var vi tvungna att gå bort till Elias och visa upp dem. Så det gjorde vi.

Tack Rossö

Carola på solgården

Jag o j Kim.åkte ut igår och lyssnade på Carola ute på solgården.
Så mycket folk. Ett par solstolar i sanden, filt, The och popcorn.
Vilken.härlig kväll.
Carola är Carola.