Look by Linn

Bvc-kontrollen

gick bra.
Julian är snart 1,5 år, idag stod vågen på 15,5kg(?!) och 89,5cm lång. Han har många tänder, hatar ju att borsta tänderna, så att ha en chans att se hur många huggtänder som finns där inne, går inte.. men de är ett helt gäng. Tror väll att det var 16 sist.
Vi tog upp att vi märkt att Julian har lite svårt att uppmärksamma oss när vi ropar på honom, han är inne i sin värld. Vi diskuterade lite fram och tillbaks, fick en del motfrågor hur han agerar i olika situationer. Läkaren sa att vi kunde träffa en barnpsyklg som mer undersökte hur Julian var, är han sen i vissa faser eller hör han illa. Hon undersökte öronen och de såg bra ut, men man kan ju alltid göra mer kntroller. Tryggt att höra, även m detta inte är nått vi tycker är jobbigt eller så. men man jämför lätt med andra barn, så det var skönt att prata av sig med en läkare.
Visst, detta är "en piss i Nissan" av jobbighetsgrad om man jämför med andras situationer. Men vi vill att Julian utvecklas på bästa sätt och vi vill lära oss hur vi kan "jobba" mer och på rätt sätt med honom.
När vi kom hem somnade Julian, har lärt oss nu att dagsvilan tar han ute i vagnen, han somnar då rätt snabbt. Vi kunde äta lunchen i lugn och ro och sen var christofer i full gång med lussebullebaket. Bröd, lussebullar och tårtor är mannens grej. Idag bakade han lussekatterna helt enligt recept och vanligt mjöl :).
På em ville killarna till badhuset, så jag släppte av dem där och drog till Rusta för att köpa årets plastgran. Hittade det och annat juligt, det blir min och Julians pyssel i helgen.
Nu är det bara vila för mig, ligger på sne och försöker samtidigt ha fötterna i högläge?!
Ryggen är helt skit idag, hormnerna är ungefär lika ocharmiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar