Look by Linn

19 oktober













Julian är idag 5 månader väger 9,6 kg är 71 cm lång. 4 tänder framme uppe och 2 framme nertill. Har idag på bvc fått spruta i benen, inget gnäll, kanske tack vare att både jag Christofer var med och distraherade. Helen var mycket imponerad, trodde det också berodde på hans rejäla lår.
I morse så hällregnade det en stund..sen sol..sen moln..sen regn igen.. så det var bara att knyta ihop håret i en tofs och på med kebban och min duffel, som jag nu kan ha men den spänner den över bysten fortfarande.
Julian är för det mesta god och glad som en kexchoklad. Tänderna har ju inte varit en hit på nätterna men nu verkar det lugna ner sig. Vi ger honom hemmalagad mat som vi mosar till lunch och sen gröt till kvällen, resten ammar jag honom men märker att han inte är lika hungrig som innan och hoppas att han snart går över bara till mat.


Idag gick vi till pilosen och ordnade ett pass till Julian, detta ska han kunna ha till han är 5 år...hmm. Tror nog han kommer vara rätt så olik sig då.. Nu ser han ut som en liten gubbe med spretig kalufs :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar