Look by Linn

Morgonpasset med Karin.

Kl 07:02 var vi i vattnet
150 meter simning
8km cykling
2km löpning
Som upplägget i Thriatlon i Nora. Bra att känna på hur kroppen mår när man kör alla grenar. Vi kom hem till lunch... typ..

5 kommentarer:

  1. Hej
    Hur lyckades du gå ner 16 kg på 3 månader? imponerad:) tips mottages om du vill dela.

    Mvh
    My

    SvaraRadera
  2. Hej My,
    jag la om kosten rejält. Gi-mat och så började jag träna ca 6 dagar i veckan, varierad träning; core, Body Combat, Afrodans, crosstrainern, fria vikter på gymmet, promenader, Jag var fokuserad och hade viljan. Jag visste var min "bov" var/är kolhydrater ex mackor med bregott och ost, hur gott är det inte?! Och choklad, godis och glass... så jag slopade det helt. Jag ville ha resultat och gav mig inte förräns jag var nöjd. Nu tränar jag så ofta jag hinner, men ca 5-6 ggr i veckan, och äter lite gott när det är helg, håller en vikt jag mår bra av, men jag måste hela tiden tänka på vad jag stoppar i mig och träna därefter.
    Det bästa tipset är att äta nyttig mat, mindre portioner regelbundet och träna.
    Hoppas det gav dig lite tips :)
    Lycka till My
    kram Linn

    SvaraRadera
  3. Tack för infon. Kosten går det sådär med för min del med tanke på att jag jobbar natt, träna gjorde jag regelbundet förut 5-6 ggr/vecka men orkar inte i samma utsträckning när jag jobbar natt.

    SvaraRadera
  4. Min man som är sjuksköterska har även han erfarenhet av att jobba natt. Han jobbar med kostscheman och träningsupplägg. Känner du att du vill ha mer hjälp med kost & träning, kolla hans blogg www.kostschema.blogspot.se eller maila christofer.jeppsson@yahoo.com
    Kram Linn

    SvaraRadera
  5. Tack :) ska gå in och kika och fundera på det :)
    My

    SvaraRadera