Look by Linn

Snygga naglar -check!

Här på Brogatan 52 i Halmstad, har jag gått på manikyr i 3,5 år. Har alltid haft långa fina naglar, men efter vår inflyttning i huset för 4 år sen och tokrenovering på det, förstördes mina naglar. Insåg att jag var tvungen att få lite hjälp, träffade Annika och så blev jag fast.


Annika når du på 073-8053947



Dessa krämer använder hon i sin handmassage, sm man får efter manikyren

I många år hade jag mörkröda naglar, nu kör jag på fransk manikyr med stenr som blänker, men bara som dekoration på ringfingrena. Rött kör jag på tånaglarna.



Colin var inte alls sugen på manikyr, så i 1,5 timme, mutade jag med kex, napp, leksaker och att säga "voff Voff" allt för många gånger.. det fick hnm att skratta iallefall. Sen slocknade han på väg hem, hmm.. det var visst sovtiden jag hade bkat in manikyren på..
Jag tycker 1,5 timme är alldeles lagm, man hinner snacka igenom månaden som gått med Annika.


500kr och det sitter i 4 veckor, klart värt det. Vill man inte lägga gele så ska man prova Schellack, som man bara lägger på sin egna nagle men fixerar under lamporna. Dessa kan hålla upp till 4 veckor och kostar 300kr.  Men jag har gärna hårda naglar.. 2 barn.. då vill man veta att naglarna är stabila i ur och skur.

Bling blinget matchar upp ringarna


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar