Look by Linn

Lovely lördag

Lördagsmorgon i sandlådan med hela familjen (Christofer tog kortet). Äntligen fick jag med resten av mina killar.  Malin gjorde sitt 1:a pass i sandlådan och jädrar vilken kämpe. Jag känner en träningsvärk överalt idag, undrar hur hon mår.
Halmstad levererade toppenväder. Pojkarna lekte med de andra barnen och Christofer körde mest styrka och höll kol på killarna medans jag körde backarna, 1:a passet med julian på ryggen, de andra 2 sprang jag. Sista backen upp, stod de andra och hejade fram mig, Karin skrek tills jag slog high five i hennes hand. Shit vad kul det är. De här är det bästa, att få vara ute och träna alla tillsammans med barnen. Snyggingen till vänster om mig på bild är tennisproffset Sofia Arvidsson. Det här passet som Stefan kör, är ett pass för alla. Stefan kör snart igång med trapporna, hoppas det blir torsdagskvällar då jag tänkte vara ledig.

Finalen... Colin leker i däcket och jag och Malin kör rygg och biceps.

Elias mamma hade messat på morgonen om vi ville leka, så jag bjöd över dem till oss kl 14. Julian blir så glad när han träffas Elias. På dagis berättade Louise att Julian alltid ska krama om Elias när han går hem. Han har 2 småsyskon som fyller 1år på lördag. Freja och Fabian, Colin blev jätteblyg och tyckte det inte var roligt när jag satt med Fabian i soffan. När Julian satt med i.paden satt Elias bakom honom och höll sin hand på Julians kind, jag tycker det är så gulligt.
Igår kväll var vi brtbjudna till Lisa och Dragge och barnen. De bjöd på bubbel, fläskige, kyckling, klyftpotatis, rotfrukter i ugn, sallad, goa dressingar och sen massa gott till Melodifestivalen. Nicco som är 7 är så go med killarna och Julian satt även igår nära honom och hade så kul.
Vilken härlig lördag, som började tidigt, igen 04.20... Japp han är inne i en tidig period.
Idag vaknade han 06.20. Kan nog bara bero på att de somnade i bilen på väg hem vid 22.15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar