Look by Linn

Rätt mental inställning...

I somras köpte jag "stay in place" underkläder... hade ingen energi, vilja eller lust att träna...eller äta rätt.

Och så tog jag tag i mig själv!!! På 12 veckor gick jag ner 16kg. Nu tränar jag för att behålla vikten och bli starkare i kroppen. Och slippa ha "stay in place" underkläder.

5 kommentarer:

  1. Fy fasen vad grym du är!! Har följt dig ett tag men känner dig inte. Är så imponerad!! Kan du inte lägga upp lite kostförslag för att hjälpa en annan "soffpotatis" som aldrig kommer iväg och tränar... :-)
    /J

    SvaraRadera
  2. Åh tack J!
    Så glad jag blir av vad du skriver.
    Under mina 12veckor var jag stenhård med GI och träningen. Nu äter jag både nyttigt och onyttigt men tränar mycket.
    Ska göra mitt bästa att leverera mina måltider...
    Min man lever betydligt nyttigare än mig men han har tränat sen han var 16år och har ALLTID ätit rätt. (jag har som bevisen på bilden, mina perioder med "ingen träning/mindre bra mat och nu, äta bra och träna...)
    Kul att jag inspirerar
    kram

    SvaraRadera
  3. Hmm, känner igen det där! Min man är precis likadan och tränar jämt vilket gör att det är svårt för mig att få tid med träning iom våra barn... Men det handlar nog egentligen om inställningen såklart... Jag behöver nog bli igångkickad :-) Fortsätt inspirera!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du har varit grymt duktig Linn! Du inspirerar verkligen till att ra tag i denna mammakropp jag har fått efter graviditeten. Man ser att det faktiskt går...kram

    SvaraRadera
  5. Det är orättvist om han tar "all" ledig tid. Här delar vi på den tid som finns för träning. Det blir vår egentid. Och lika viktigt för oss båda.
    kram

    SvaraRadera