Look by Linn

Mexico "The end"


Söndagen den 9 dec, 2;a advent.
Riktit hett ute. Så efter frukosten ligger vi alla i poolen redan kl 08.00. Flyget går 14.30, taxin hämtar oss 11.15. Så vi hinner njuta av Mexicos sol under ett par timmar. Då vi ordnade med transfer själva behöver vi inte åka 4 timmar innan som de andra på hotellet. Men Julian ch Max hinner plaska lite. Colin älskar även han att bada.





Att resa med 2 barn har varit lite bökigare men mycket roligare än vad jag tänkt. Vi hade verkligen semster och All-inklusive var ren lyx. Handdukarna som ble både blöta och sandiga rätt snabbt, gick vi bara och bytte till nya, fräscha. Maten kunde alla i familjen äta av, det fanns verkligen huuuur mycket gott som helst.

På planet hem, fick vi som vi trodde bara tillgång till 3 platser, men Colin satt ändå bäst på golvet. Han sov gott när vi bullat upp med kuddar och filtar. Julian har var nöjd med sin I-pad. Resan hem tog 10h & 10min. Killarna sov gott de sista timmarna, då vi kom till Arlanda var kl mitt i natten men i Sverige 08.10. Så 1 timmes sömn var fick jag och Christofer.

Att pappa kom med varsin jacka och körde hela vägen var också väldigt tacksamt, vi var som sagt lite mosiga i huvet.

Hos mamma försökte vi återskapa till Mexico-känsla i deras bad. och värmen från brasan.




Supermamma/mormor

Familjen är stor.
Väl hemma i Halmstad, vi kom till slut hem med bilen i bra skick.. phu...
Så hade Yvonne handlat lite mat som stod i kylen, det var väldigt omtänksamt, TACK! Och varit kattvakt under veckorna vi var iväg. Grannarna tog morgonpasset och Yvonne på eftermiddagen. Till dig som skottat upp en gång till dörren, TACK!
Hoppas jag inspirerat någon att besöka Mexico, OCH att resa med barn. Kan vi så kan ni.. Som sagt Julian är inte av den "milda" 2,5ålders-typen. Och han skötte sig superduktigt under båda flygningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar