Look by Linn

Febrig son.

Igår började Christfer kl 07.00, Julian låg kvar i sin säng hela natten, men när han väl vaknade var han hysteriskt ledsen och grinig. Feber.
Skulle vara hurtig och ta en promis på fm med Yvonne, men Julian var inte på hugget, det regnade och han grinade från början. Insåg efter 10 minuter att det var bara att vända, så den rundan blev på 25 minuter.
Kom hem, så kröp vi upp i soffan och han lugnade ner sig.. då kom solen fram. Han ville inte ha vanlig mat till lunch men fick i honom youghurt iallefall och så på med alla ytterkläder igen, för att han skulle få sova ute i vagnen. Gick ner till Netto och kunde inte låta bli att handla snarr, lördagar är snarrdag. Promenaden blev 1 timme. Så skönt när våren är här, snön låg kvar bara 1 dag, så nu är det barmark igen.
02.00 kom Julian in till oss, grinig..feber fortfarande alltså.. inte på charmhumör precis. Inte jag heller idag, en aningen trött. Att vara vaken och se på mello igår till kl 22.00 är lite för sent för att att jag ska kunna få tillräckligt med sömn, men det var ju mello.
Gick upp till blå himmel.. sol idag och promenader.
Ja tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar