Look by Linn

Får jag presentera min man!

Känner ni inte igen vissa blogginlägg?!
Min käre make är så stolt att så många mailat honom ang. kostscheman att han gärna vill dela med sig lite av sina måltider till er alla. (Sen vill han gärna skriva lite annat oxå)
God fortsättningen på 2013.
Kram Linn.

Skickat från min Samsung Mobil

16 kommentarer:

  1. Ärligt talat var är det som händer, tycker detta går över styr. Tänk på att ni faktiskt inte har en aning om vilka människor ni når där ute! Lämna kostschema till någon som ni inte sett i verkligheten, kan ju faktiskt vara svårt sjuka människor redan som har problem....
    / Erika

    SvaraRadera
  2. Räkna procentuellt bland befolkningen hur många som lider av något psykosomatiskt som ätstörningsproblematik! Den största orsaken till förtidig död är faktiskt hjärt/kärlsjukdomar eller sjukdomar som är som orsakade av metabola störningar. En av tre har pre diabetes i USA tänk istället vad det kommer kosta sammhället i framtiden. Tänk att få kunna arbeta förebyggande istället att kunna bidra och hjälpa människr som vill ha ett långt och hälsosamt liv. Jag vänder mig till båda grupper med nutritionproblematik. Den näring som jag rekomenderar är uppbyggd efter deras metabolism med så hög näringstäthet som möjligt. Läs gärna Dr. hymans bok bränn fett - och få en bra förståelse vad bra kost kan bidra med.

    SvaraRadera
  3. De kunder jag hjälper i dagsläget, vet jag via Linn vilka de är och hur de ser ut och vad de jobbar med.
    /Christofer

    SvaraRadera
  4. tycker också de går över styr, varför inte äta och träna och ändå må bra

    SvaraRadera
  5. Hej,
    Kul att ni kommenterar.
    Och Erika, tack för pratstunden. Vi ses ju snart igen. Och lycka till på nya jobbet.
    Kram på dig.

    För att min kropp ska må bra, bör jag äta nyttigt, som jag nu gör. Och träna gör jag för att styrka kroppen efter 2 täta graviditeter och för att må bra fysiskt.
    Vi har alla olika värderingar i livet.

    Ha en trevlig kväll/Linn

    SvaraRadera
  6. Min tankar att må bra är väl ändå att man kan äta,träna i normala former.man kan äta från vår hedeliga tallriksmodell utan att kroppen tar skada.Och att vi rör på oss är bara posetivt,så länge det inte går till överdrift och andra blir drabbade av det.Ser även att det serveras mkt av din/er kost till barnen,vilket man kan tycka är konstigt då barn andvänder mkt energi och därefter BÖR gå efter tallriksmodellen.barn kan ta skada av det här.

    mvh emelie

    SvaraRadera
  7. Tallriksmodellen är superbra, helt rätt!
    Och vi är väldigt noga med vad våra barn får i sig. De får äta det mesta, dock inte mycket sötsaker , som godis.
    Potatis, pasta och bröd äter de varje dag, bara för att jag unviker vissa saker, så ger vi barnen allt som de behöver.
    Tack för responsen Emelie /mvh Linn

    SvaraRadera
  8. Förstår vad du menar Emelie, äta rätt, träna och vila. Att gå på strikt diet hela livet vill man väl ändå inte?!
    Kram/ Erika

    SvaraRadera
  9. Från egna efarenheter så mår man inte bra av alla dessa dieter,framför allt inte barn.Lite av varje mår kroppen bäst av.visst man kan dra ner ner på saker och ting men vi är gjorda för att äta tallrismodellen.inte leva som hollyvods bengetter.ha det gott.
    mvh emelie

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  11. Definiera lagom i landet lagom, mina glasögon kanske inte som dina. Bra att ni skriver jag tar jättegärna emot konstruktiv kritik. Klart alla har rätt att äta vad dom vill bara dom mår bra. Det jag skrev är bara tips på vad man kan äta om man vill och det är helt frivilligt att lyssna och läsa. Ber om ursäkt för min svenska om just du känner dig träffad som osund, jag har kanske vinklat, att så HÄR SKALL du äta, och det är i så fall inte min mening och ska skärpa mig med. Sen ang våra barn så äter dom helt normal och sund mat. Tycker Linn gör en jättebra sida och hon har varit jätteduktig med att nå sitt mål. MVH Christofer

    SvaraRadera
  12. nä vi har nog inte samma åsikt va som är bra för kropp och själ,ja känner mig inte träffad,kanske ni gjorde det,ber om ursäkt...vi når ju våra mål på olika sätt.
    emelie

    SvaraRadera
  13. Allvarligt talat, om man tycker att tallriksmodellen är rätt väg att gå så kanske inte detta är rätt blogg för dig att läsa Emelie? Att sen kritisera hur de ger sina barn näring är bara lågt och har du ingen konkret anmälan så tycker jag du kan krypa tillbaka under den tallriksmodellen du kom ifrån!
    Erika tycker du att det är rimligt att Linn och Christofer ska ta ansvar för andras självsvält? Det är fruktansvärt att många människor mår dåligt och eftersom det verkar som du har erfarenhet från det så rekomenderar jag att du startar en egen blogg om självhjälp istället för att kritisera Linn och Christofers blogg! För det är väl det bloggande handlar om, att dela med sig av sitt eget liv och inte cencurera sig för att någon kan misstolka dina tankar?
    Linn jag är jättestolt över dig, du har gått ner alla dina graviditetskilon med hjälp av hårt arbete och jävlar anamma.. låt ingen ta det ifrån dig. Du motiverar och inspirerar väldigt många och haters will always be haters!
    Im out
    Kram Ida

    SvaraRadera
  14. Oj här händer det grejer...
    Erika, det känns bra att vi kan prata om allt, men ring gärna direkt nästa gång ;).
    Jag ska tänka på vad jag lägger ut i fortsättningen. Jag var så glad och stolt att när kompisar, som läser bloggen, ville veta vad jag tränar och äter om dagarna. Så bestämde jag mig att skriva hur några dagar såg ut. Just för att få tips och bli inspirerade.
    Jag ville absolut inte att någon skulle ta illa upp. Dumt av mig att inte tänka så långt?!
    Så jag skärper mig, är vi vänner då :).

    Kram Ida, ett vasst inlägg. Men du säger vad du tycker. Som vi alla andra gör, och får.

    Ha en toppen kväll Erika, Emelie, anonym & Ida.
    Kram Linn

    SvaraRadera
  15. Tycker inte man skall få skit för att man vill vara nyttig, det är väl bara sunt tänkande. Att träna och äta nyttigt är bara possitivt och jag önskar jag oxå hade haft tid till detta men har barn och jobb som tar upp min tid

    SvaraRadera