Look by Linn

Påskdagen...

Julian klättrar nu upp i kjan själv, springer runt där uppe och leker, men när han skulle ner, skulle han ner för trappen?! inte rutchkanan.. Christofer fick vara snabb att ta ner hnm, och sen var det dags att gå in. Julian ville helst vara ute.. så han protesterade igen!Solen var framme men det blåste för jävla kallt. Så vi tog en promenad runt galgberget, där blåste det inte alls. Både Julian och Colin somnade. När vi kom hem fortsatte Colin sova ute i vagnen i över 3 timmar.Våra killar!
Utvecklingen är väll att Julian pratar väldigt mycket.. dock inga ord, mer än mamma, titta och där. Vi har hört honm säga vissa ord, då tyst och bara 1 gång. Vet inte varför han inte vill säga dem igen. Idag lekte jag med handdockan som är en vit katt. Han verkligen älskar den, skrattar så han kiknar när jag har den på. Och då satt han och bläddrade i en bk och "läste" för katten och visade allt på sidorna, jätte antusiastiskt. Han vaknar runt 05 varje morgn och somnar ca 19.30. Äter mindre portiner numera och bojkottar bestick.
Strl 98 i byxa & 104 i tröja. 8 i blöja.

Colin äter, sover och skiter. Och pratar, pratar, pratar när han är vaken.. och charmar en totalt med sitt leende. Han är inte alls så gnällig och skrikig som han var i början, äter ff inte vitlo, lök el kål. Så det var nog det som han inte gillade.2,5 månader strl 62 i kläder & 3 i blöja. Somnar runt 21 för natten och då i min famn ammandes, ammar ca 3 ggr på natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar