Look by Linn

26 april

Då vi måste inhalera kl 19.00 så blir läggningen strax efter. Och igår somnade han snabbt. Man märker om han somnar på en gång, då ligger han precis som man lagt honom. Inatt sov han bara i blöja, vår ovanvåning blir rätt varm då sommaren kommer, även då vi har öppna fönster i snetaket. Jag vaknade 05.45.. Julian 06.15.
Han andas fortfarande ansträngt, men arbetar inte lika mycket med magen som innan. Han är pigg och aktiv och äter som han ska.
Idag har vi vägning på Bvc, och träff därefter. Men då läkaren sa att vi kan träffa andra barn utomhus och leka men inte så gärna inomhus och stoppa alla leksaker i munnen och ge vidare till de andra barnen, så får vi hoppa det idag. Det är förkyldningsviruset som kan smitta andra barn, sa läkaren.
Vi vägde honom i lördags när vi kom in på akuten , så 11 månader gammal, 11,9 kg (längden inte mätt) 8 tänder. Fortfarande inte jätteintresserad av att gå. Gillar inte gräset, så sätter man honom ner på en filt på gräset, kryper han inte ifrån den, super bra tycker jag. Ogillar solhatten, kastar iväg den innan jag hinner sätta på honom den... köpt ett par solglasögon och ska prova dem idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar