Look by Linn

Sol!

Tyckte det var lite väl tyst i morse, tittade in i vardagsrummet där Julian sitter i soffan med en skål jordgubbar?! Den skålen stod långt inne på diskbänken .. Han har nallat lite innan, och då bär han skålen, el tallriken så försiktigt. Tur det, inte kul om det låg mosade jordgubbar i vår beiga soffa. Ännu har han inte förstått det goda i vare sig godis eller glass. Men frukt och grönsaker bara älskar han.

04:45.. Colin Colin.. 3 timmar senare tog jag en promenad runt Galgberget, solen värmde på redan då. Christofer jobbade hemifrån idag, så det var att packa för stranden efter lunchen.

Julian



Bra bild, men det var mest en illussion av verkligheten. 2 barn och ett magasin..

Jobba hemifrån. Med 2 jobbtelefoner. Tyvärr (med tanke på vad han jobbar med) så är det många som är i behov av honom nu.

Colin är nu 5,5 månader. Jag ammar honom på natten när han vaknar, så ca 2 ggr. På morgonen ca 8-tiden får han gröt, sen vid lunch 12, 15 & 18-tiden. Gröt och hemmagjord äppelmos är dagens måltider. En aning kladdigt och osmidigt på stranden dock. Märker att ammningen inte gör honom mätt, så det är bara onödigt att försöka att amma på stranden nu, bara för att försöka göra det smidigt.

 var på Vita banden 12-16, sen åkte vi till Yvonne då hon ställde upp att ta hand om Julian medans vi åkte till Golvteamet och spanade på badrumsdetaljer..
Fick med oss 2 kataloger hem, nu är det bara att försöka komma överrens, dessa fastnade vi för i butiken.. får se vad som kommer pryda vårt badrum om några månader.



När vi hämtade Julian hade Yvonne lagat Spagetti & köttfärsås, så lyxigt att få barnpassning & bli bjuden på middag, Tack än en gång Yvonne, så omtänksamt av dig.

5 kommentarer:

  1. Dina grabbar är så fina! Fråga från en annan ssk - hur kan Christoffer jobba hemifrån? Spännande!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Han jobbar som sjuksköterska på 2 behandlingshem. Och när det kommer in nya patienter måste de få sina mediciner, som bara han får dela till. Så vårdhemmen ringer honom, han till olika läkare och sen apoteken och sen åker han och delar dosetter till alla. Så det sista gjorde han när vi kommit hem. Så det är mkt telefontid han har pga all förmedling.
    kram

    SvaraRadera
  5. Oj varför blev det 4?! kommentarer?!
    Igår var han egentligen ledig, men eftersom han blir uppringd så fort det kommer in nya patienter så blev det mkt telefontid ändå.

    SvaraRadera